Haas & Lescaut
Profiel

Wij willen graag afwijken van de platgetreden paden om zo —met u— tot verrassende inzichten te komen. Wij zijn geschikte beleidspartners die vervolgens in staat zijn om idee in succesvolle actie om te zetten.
Wij zijn:
  • Sjaak Schuurman
    Sjaak is onze wijze man met de grijze haren. Met zijn ruime ervaring op het gebied van logistiek, management en financiën brengt hij 35 arbeidsjaren wijsheid in de organisatie. Hierdoor blijven wij met beide benen op de grond.

  • Manon Lescaut
    De communicatiespecialist en bedrijfsvrouw. Haar tomeloze inzet maakt dat een klus altijd op tijd af is en wij allen harder lopen. Eigenwijs is haar 'middle name'.

  • Jurgen Haas
    De pionier. In staat om eigenmachtig en in samenwerking met anderen nieuwe ideeën te ontwikkelen. Met zijn innovatieve neigingen kan hij verontrusten.

...En geloven in employability door mensen zelf verantwoordelijk te houden voor hun eigen toekomst. Daarom huren wij telkens professionals die het best passen bij de opdracht. Ons team bestaat uit ongeveer 12 professionals met Sociaal Wetenschappelijke, Economische of P&O achtergrond.